Kännykkäni SIM-kortti hajosi, ja koska puhelinkin oli jo kovin vanha ja synnytys lähestymässä, päätin samantien hommata uuden kortin lisäksi uuden puhelimen. Eihän sellainen peli vetele, että synnytys käynnistyisi muttei olisi telefoonia jolla soittaa isäntä paikalle. Uuteen puhelimeen piti sitten tehdä säilytyspussi, jottei se heti naarmuuntuisi käsilaukussa pyöriessään. Langaksi soveltui vauvanpeiton vihreä lanka (sävy sävyyn!), eikä sitä tarvittu kovin paljoa. Mallin suunnittelin itse.

Jälkikäteen ajateltuna olisin tehnyt pussista vähän kapeamman, ja siihen olisi voinut tehdä vähän vähemmän reikiä. Reikien tarkoitus on saada puhelimen soittoääni kuulumaan paremmin pussin läpi: huonokuuloisena
on joskus vaikea kuulla puhelimen soimista, mutta en silti halua pitää volyymiä järjettömän suurena - kanssaihmisiä ajatellen. Nyt kun reiät on niin tarkasti suunniteltu, ei pussia viitsi enää kaventaa. Hienot reiät kyllä sinänsä, mutta leveyttä olisi voinut olla vähemmän. Mahdollisen kavennusvaran olisi voinut huomioida jo mallia suunnitellessa.